Glas inspiration

Glas som bordplade er en elegant, praktisk og hygiejnisk løsning.

Bordplader i glas fåes i mange forskellige farver, hvoraf de fl este farver fås med såvel klart som matteret glas. Klar glas er jernfrit, og har som ordet antydet en helt ”klar” kerne. Matteret glas er jernholdigt glas der er syreætset hvorfor glaskernen har et svagt grønt skær på kanterne.

Klar glas giver en smuk dybde i farverne imens det matterede glas får en eksklusiv ”satinagtig” overfl ade hvor fedt, snavs og ridser ikke ses så tydeligt. Farven i glasset opnås ved at montere en 3-lags folie på bagsiden af bordpladen, hvor hvert lag har sin funktion.

Det første lag giver farven, det næste lag er en lysspærre og det sidste lag er en beskyttelses og sikkerhedsfolie som sikrer at glasset holdes sammen, selv om det skulle blive knust.

En bordplade i glas er en meget stærk løsning, men overfl aden vil få små ridser i forbindelse med daglig brug. Dette skal ses som en del af pladens patina.

Glas er også en rigtig smuk og god løsning til stænkpaneler og opslagstavler. PFP’s 4mm plader med farvefolie er samtidig magnetiske, så opskrifter og huskesedler kan hænges op på panelet i stedet for at ligge på bordpladen, hvor der arbejdes.

Se også vores Glas produktgruppe