DuPont™ Corian® inspiration

Se også vores DuPont™ Corian produktgruppe

  • En smuk svævende bordplade

  • 12 mm. svævende DuPont™ Corian® i farven Glacier White på en 12 mm. ramme af DuPont™ Corian® Nocturne

  • Elegant planlimet stålvask

  • 12 mm. svævende DuPont™ Corian® i farven Glacier White på en 12 mm. ramme af DuPont™ Corian® Nocturne

  • Underlimet stålvask

Hvad er DuPont™ Corian®

DuPont™ Corian® er et unikt materiale med en eksklusiv silkemat overflade. DuPont™ Corian® består af acryl og mineraler tilsat farvepigment. Sammensætningen af grundindgredienserne giver materialet et udseende, der kan minde om natursten eller marmor. DuPont™ Corian® er dog mere ensartet i sit udtryk end stenprodukterne og samtidigt mere blødt og behageligt at røre ved.

Udover sit eksklusive udseende besidder DuPont™ Corian® en lang række unikke egenskaber. Bl.a. kan der i de fleste DuPont™ Corian® farver laves stort set usynlige samlinger. Det betyder at broløsninger og meget lange eller dybe bordplader kan fremstilles, så det ser ud som om, at pladen er produceret i et stort stykke.

Herudover kan Dupont™ Corian® varmes op, således at det kan bukkes og formes. Det er således muligt at lave vaske i DuPont™ Corian®, og montere disse i bordpladen til en eksklusiv helstøbt løsning. Endelig er DuPont™ Corian® et meget hygiejnisk materiale uden porer. Skidt, snavs og bakterier kan derfor ikke trænge ned i bordpladen, og lægger sig således udelukkende på overfladen, hvor det nemt fjernes ved almindelig rengøring.