Om PFP

PFP A/S er Skandinaviens ældste og mest erfarne leverandør af bordpladeskrædderi til køkken, bad og øvrige industrier med særlige krav og behov. Selskabet blev stiftet i 1953, og siden starten har god kvalitet, høj faglighed og innovation været omdrejningspunktet for virksomhedens aktiviteter. Bl.a. derfor har PFP igennem mange år været kendt som "Den danske bordpladespecialist". Det er et renommé vi er stolte af, og en ”titel” vi dagligt forsøger at gøres os fortjent til.

PFP står for Post Forming Production – en teknik udviklet i virksomheden, hvor man bukker laminat over en afrundet kant af spånplade. Laminatproduktion var således virksomhedens udgangspunkt, og PFP er fortsat en af Europa´s førende og mest alsidige producenter af specialløsninger i laminat.


I dag er PFP A/S specialiseret i at producere og sælge skræddersyede bordplader i laminat, massivtræ, Dupont™ Corian®, kompaktlaminat, granit, kompositsten, Ceramic, FormaCor, glas og stål. Langt de fleste bordpladeløsninger leveres idag med monterede vaske. Også her var PFP den første til at introducerer dette i laminat, og blandt de første og mest innovative på flere af virksomhedens andre produktkategorier.

Hos PFP har vi stor fokus på detaljen i håndværket. Uanset hvilket materiale vi arbejder med, stræber vi altid efter at levere kundetilpassede bordplader på højeste kvalitets niveau. Vi går ikke på kompromis. Køkkenet er det rum i hjemmet hvor vi tilbringer de fleste vågne timer. Bordpladen er det der giver køkkenet eller spisebordet sin identitet, og samtidig er det den overflade hvor der arbejdes og slides mest i huset. Derfor er bordpladen en af de vigtigste elementer i et hjemmet, og således også en af de vigtigste og sværeste beslutninger for boligindretningen. Derfor sætter vi en ære i at gøre beslutningen lidt lettere, løsningen lidt anderledes og bordpladen meget bedre for vores kunder og deres kunder.

PFP - simple, different, better.