Guideline for varemodtagelse

Vore kunders glæde og tilfredshed betyder meget for os. Derfor gør vi os meget umage når vi vælger transportør til vores varer. Det er vigtigt for os, at du modtager dine nye bordplader rettidigt og uden skader. Heldigvis oplever vi ikke ofte forsinkelser eller fragtskader, men når det sker, er der nogle særlige internationale fragtregler du skal være opmærksom på. (CMR-konventionen) For at sikre dine garantirettigheder ved eventuelle fragtskader eller mangler, er det derfor vigtigt, at du grundigt følger vores guideline for varemodtagelse. Det beskrevne gælder ikke kun bordplader, og guiden er derfor generelt en god huske liste ifbm. varemodtagelse, uanset hvilket fragtselskab der leverer varer til dig.

Se guideline for varemodtagelse her

Download CMR-loven (PDF)

Download Nordisk Speditørforbunds almindelige bestemmelerser (PDF)

 
Når du modtager en bordplade fra PFP, er det endvidere en god ide, at du forud herfor har læst monterings- og vedligeholdelsesvejledningen. På den måde kan du sikre dig, at eventuelle særlige hensyn til opbevaring inden montage kan tages, og at du herudover kan have de retter materialer og værktøj til rådighed for montagen.

Af hensyn til garantirettighederne på bordpladen er det vigtigt, at de foreskrevne regler for opbevaring og montage følges nøje. Du kan finde PFP’s monterings og vedligeholdelsesvejledning under menupunktet vejledninger eller ved at klikke her.