Medlem af FSC-Danmark

Hos PFP A/S har vi igennem mange år været kendt for at tage et stort social- og miljømæssigt ansvar.

Vi sætter en ære i at give ”mennesker på kanten”, den hjælp og støtte som gør det muligt at erstatte en svær tilværelse med et solidt fundament og et fornyet livsmod. Ligeledes har vi i mange år bestræbt os på at producere og emballere så skånsomt for miljøet som muligt.

Vi har i mange år været FSC-certificeret, men nu er tiden inde til, at vi arbejder mere strategisk med bæredygtighed og vores FSC-certificering, pog derfor har vi fra april 2020, indgået aftale om medlemskab i FSC-Danmark.

”Vi vil gerne fortsætte med at udvikle os indenfor både CSR og bæredygtighed. Til at hjælpe os i den proces har vi søgt medlemskab hos FSC Danmark. FSC Danmark har erfarne eksperter, der kan bistå os med at sikre, at vi hele tiden bevæger os i den rigtige retning. Vi glæder os til det nye samarbejde og til at se, hvilke muligheder det medfører.”

Vi har en målsætning om at sætte mere fokus på bæredygtighed i produktionsprocessen. ”Generelt forfølger vi en tankegang om at reducere spild, og genbruge hvad der kan genbruges, men vi vil gerne udvikle os i en endnu mere bæredygtig retning,” Af samme årsag forventer vi at udvide vores FSC-sortiment i løbet af 2020 til andre materialer end massivt træ, som hidtil har været vores primære FSC-fokus.

”Bordplader og spiseborde er noget, de fleste har i deres hjem i mange år, og derfor sætter vi en ære i at kunne være en holdbar og bæredygtig løsning. Det vil vi gerne synliggøre over for vores kunder og leverandører. Da bæredygtighed i højere og højere grad bliver en del af forbrugerens bevidsthed, er det vigtigt, at vi både imødekommer disse krav og synliggør vores tiltag. Derfor ser vi frem til at sparre med FSC, så vi kan sætte handlig bag vores planer om at fortælle andre om vores nuværende og fremtidige sociale- og miljømæssige engagement,”