Medlem af FSC®-Danmark

Hos PFP A/S har vi igennem mange år været kendt for at tage et stort social- og miljømæssigt ansvar.

Vi sætter en ære i at give ”mennesker på kanten”, den hjælp og støtte som gør det muligt at erstatte en svær tilværelse med et solidt fundament og et fornyet livsmod. Ligeledes har vi i mange år bestræbt os på at producere og emballere så skånsomt for miljøet som muligt.

 

Vi har i mange år været FSC®-Certificeret og har siden april 2020 været medlem af FSC®-Danmark. Nu er tiden inde til, at vi arbejder mere strategisk med bæredygtighed og vores FSC®-certificering. Det betyder at vi i øjeblikket, sælger alt vores massivtræ, udelukkende som FSC®-certificeret træ. Alle spånplader købes i dag som FSC®-certificeret og 100% af vores standardlaminat købes i dag ind som FSC®-certificeret. Det betyder at du i dag kan bestille dine laminatplader som FSC®-certificeret hos PFP. Det er vores mål, at inden for en overskuelig fremtid, at det bliver standard at alle laminatplader fra PFP er FSC®-certificerede.

 

Vi har en målsætning om at sætte mere fokus på bæredygtighed i produktionsprocessen. ”Generelt forfølger vi en tankegang om at reducere spild, og genbruge hvad der kan genbruges, men vi vil gerne udvikle os i en endnu mere bæredygtig retning. Bordplader og spiseborde er noget, de fleste har i deres hjem i mange år, og derfor sætter vi en ære i at kunne være en holdbar og bæredygtig løsning. Det vil vi gerne synliggøre overfor vores kunder og leverandører. Da bæredygtighed i højere og højere grad bliver en del af forbrugerens bevidsthed, er det vigtigt, at vi både imødekommer disse krav og synliggør vores tiltag. Derfor ser vi frem til at sparre med FSC, så vi kan sætte handlig bag vores planer om at fortælle andre om vores nuværende og fremtidige sociale- og miljømæssige engagement,”

"..." Citat af Administrerende dirketør Peter Damkjer

Se efter vores FSC®-certificerede produkter